Twan van Gendt

Winst Bjerringbro + 3e plaats Salt Lake

Na de tegenvallers op Papendal was het mijn bedoeling de BMX 3-Nations Cup in Baarn zondag 31 mei te racen. Maar wanneer je dan 's-ochtends je eten niet binnen kan houden is het toch beter te kiezen voor snel uitzieken. En dat is tegen mijn drang om te racen in...... Want wanneer ik eerlijk ben was ik liefst gaan racen in Baarn maar ik moet (en wil) rekening houden met wat mooie en belangrijke races komende weken.

Na het uitzieken trainen dan ook weer opgepakt en afgereisd naar Bjerringbro DEN voor BMX European Cup Round 5/6. De griep eerder deze week ijlde nog wel na maar ik wist Round 5 met de hoogste podiumplaats af te sluiten. Winst dus! Doel bereikt en volgende focus waren de Great Salt Lake Nationals USA. Dinsdag in het vliegtuig samen met Bas om het weekend deze races te doen ter voorbereiding op Baku en het WK.

Geland USA en zsm acclimatiseren om te trainen en te racen. Hiervoor was de tijd wat kort maar het kan. De eerste racedag vrijdag verliep goed maar een semi met Fields, Garcia, Daudet en Cisar in de bak was nog net iets teveel voor me. Racedag twee was dat echter niet het geval. Ik wist de tweede dag dan ook met een podiumplek (plaats 3) af te sluiten met Corben Sharrah en Anthony Dean op plaats 1 en 2. We mogen dan ook tevreden terugkijken op deze trainingstrip.

Next stop @BakuGAmes2015 June 26-28

Laatst aangepast op

Afbeelding galerij

Joomla SEF URLs by Artio

copyright Twan van Gendt 2015

Top Desktop version